klikk på robot for flyer...

Beatservice Records og Jippi Forlag slår seg sammen
og arrangerer
sommerfest Blå fredag 3. august.

Beatservice Records og Jippi Forlag er idealister på henholdsvis norsk elektronisk musikk og norsk tegneserie. Hva er vel da mere naturlig enn at de slår seg sammen og arrangerer sommerfest! Underholdningen står Beatservice Records for, med to av sine ferskeste navn, Slowpho og Kolar Goi. I tillegg stiller DJ Vidar og DJ Flunk med håndplukket vinyl-snadder. Jippi deler ut tegneserier til de som kommer tidlig, og bidrar med dekorasjoner og god stemning.

Slowpho debuterte med 12"-eren Lovetech EP i vinter, gitt ut i samarbeid mellom Groovecentral og Beatservice, og slipper sin nye 12" Dial i starten av august. Debutalbumet er planlagt i jaunar til neste år. De spiller en blanding av ny elektronikk med elementer fra drum'n'bass og downtempo/triphop, kombinert med jazza live instrumentering, og ikke minst Hilde Dranges vokal. I tillegg til Hilde på vokal og Christian Watkins på elektronikk, har de med seg Ole Kristian Kvamme på bass, Leif Magnus Lilleås på gitar, Hilmar Kristoffersen på tangenter og Stig Værnes på trommer.

Kolar Goi debuterer med 12"-eren Space Ballad i starten av august. Men dette er langt fra en debutant. Det er nemlig Gaute Barlindhaug sitt nye prosjektnavn, etter at en slem advokat i USA ikke lot han få fortsette å hete Aedena Cycle. Stilmessig fortsetter det i samme gate som forrige Aedena Cycle album, det vil si skjeiv electronica med synkoperte rytmer. Og man skal ikke se bort fra at endel Aedena Cycle materiale blir å høre på konserten. Med seg har han sin faste makker Stein Hageberg på trommer og vibrafon.

DJ Vidar stiller med fersk vinyl fra Kahuun, Röyksopp, King Ola and Dr Mo, Kyd & Kango, Sternklang, Biosphere, Mind over MIDI, endel Jazzland og Nils Petter Molvær, samt godbiter fra arkivet. Både downtempo og electronica-saker tidlig på kvelden, og feite beats og dyp house utpå natta. Alt er selvsagt prima norsk. Se ikke bort fra at det blir endel eksklusive demo-snadder også. Om været er fint spiller DJ Vidar også på uteserveringa fra 18:00.

Hva denne mystiske DJ Flunk spiller forblir et mysterium fram til 3. august. Men bli ikke overasket om det blir sløye beats... Flunk debuterer forøvrig på Arctic Circles 3 samleren som kommer 20. august. Men allerede i starten av august kan man høre Flunk-sporet og fem andre AC3 spor på en DJ Sampler 12".

...sommerfesten er med andre ord også en slippe-fest for hele tre Beatservice 12"-ere:
Slowpho: Dial 12" (BS042)
Diverse: Arctic Circles 3 DJ Sampler 12" (BSEP043)
Kolar Goi: Space Ballad 12" (BS044)

Kort sagt:

Blå 3. august:
Beatservice og Jippi sommerfest
Live: Slowpho og Kolar Goi
DJ's: Vidar og Flunk

For gjestelisteplass, ta kontakt med Joakim eller Rune på Voices Music & Entertainment.

Mere info om Jippi finner du her.